Tallinn seuraa helsingistä

tallinn seuraa helsingistä

Etusivu» Kaupunki ja hallinto» Osallistu ja vaikuta» Ota yhteyttä» Hae yhteystietoja» Furuvikin talviuintipaikka (Helsinki-Tallinna seura)» toimipistekuvaus. huhtikuu Seuran esittely: HETAS-INFO · Kuvagalleria · Kuvagalleria · Kuvagalleria · Kuvagalleria · Kuvagalleria Helsinki tarkkailee kiinnostuneena, kuinka Tallinnan kokeilu ilmaisesta joukkoliikenteestä toimii. Kaupunkisuunnitteluviraston mukaan myös Helsingissä .

Videos

Viking FSTR:in neitsytmatka Helsinki–Tallinna-reitillä 7. helmikuu Uusi laskelma Helsingin ja Tallinnan välisen rautatietunnelin kannattavuudesta julkaistiin keskiviikkona. Seuraa uutisia tästä aiheesta. Etusivu» Kaupunki ja hallinto» Osallistu ja vaikuta» Ota yhteyttä» Hae yhteystietoja» Furuvikin talviuintipaikka (Helsinki-Tallinna seura)» toimipistekuvaus. HELSINKI-TALLINNA SEURA ry (HETAS) on perustettu yhdistys kehittämään ja ylläpitämään suhteita eri elämänaloilla Helsingin ja Tallinnan.

Tallinn seuraa helsingistä -

Kokouskutsu toimitetaan seuran jäsenille vähintään seitsemän päivää ennen kokousta kirjallisena tai ilmoittamalla yhdistyksen kotipaikkakunnalla ilmestyvässä sanomalehdessä. Huvilaa pitää yllä Helsinki-Tallinna Seura ry. tallinn seuraa helsingistä